Truck Show— 15–16 September 2018

Show uw truck tijdens de Truck Grand Prix in Circuit zolder op 15 & 16 september

Kijk dan uit naar de FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix. Je krijgt gratis toegang, parkeert vlakbij of  binnen het circuit én in het zicht van de bezoekers. Je bent echt part of the show.

De Belgian Truck Grand Prix is een van de topevenementen van het seizoen en onderdeel van de FIA Truck Grand Prix. De weggiganten razen over het tarmac met genoeg power om de tribunes te doen daveren. Het circuit is voor de gelegenheid helemaal in truckerstijl gehuld. De Internationale Truckshow mag dan niet ontbreken.

Dat is een buitenkans voor elke chauffeur die trots is op z’n truck om ook zijn trekker te tonen met een perfect uitgekiende ’paintjob’, bijgewerkte grills, verchroomde onderdelen, … Op zondag maken jullie nog een schoonheidsrondje op het circuit. Toegelaten deelnemers krijgen binnen het circuit gratis parking in zone 6 aan de Jochen Rindt-bocht.

Gebruik de online inschrijfmodule. Voeg er een foto bij van je truck en van het kenteken.
Je ontvangt een parkingticket voor het weekend met doorlaatbewijs en een inkomticket voor het hele weekend voor jezelf en je partner.

 

Vul het formulier hieronder in indien u wenst in te schrijven als deelnemer aan de TRUCKSHOW ZOLDER. Velden met een * zijn verplicht.

Wilt u meedoen met uw truck? Dan dient u dit op het inschrijvingsformulier aan te duiden!

Opgelet: dit inschrijvingsformulier is uitsluitend voor de Truck Grand Prix deelnemers

Persoonlijke gegevens
Overige gegevens
(u dient bereikbaar te zijn voor onze juryleden)
Gegevens truck
Voor een vlotte organisatie